SAFAT, Swedish Armed Forcers Adventure Team

Arbetsutkast på en eventuell bil som är "designad" för teamet i Försvarsmaktens multisportlag.
Arbetsutkast på en eventuell bil som är ”designad” för teamet i Försvarsmaktens multisportlag.

 

Ett av Försvarsmakten mål är att vara en positiv och intressant kraft i samhället och påvisa sin verksamhet året om, dygnet runt. Genom sponsring så får Försvarsmakten möjlighet att spegla sina värderingar tex genom idrott och engagemang. Multisport kräver det där lilla extra, det där ”jävla” anamma som krävs för att segra och ta sig längre än alla andra. Multisport har alla dess delar i sin träning och tävlingsform. Inom sponsring finns bakgrundspersoner som bygger varumärket och designar hur allt skall se ut. Här ett exempel på en hur en bil skulle kunnas tänka se ut. För försvarsmakten handlar det om att sponsringen, mot den egna personalen som teamet består av, skapar ett socialt ansvarstagande och inspirerar till träning. Min del har varit att stödja laget med grafisk produktion och upplägg av deras framtoning i diverse sammanhang.

Orginalbilden och grundbilden på volvon.

Orginalbilden på bilen finns på Volvo hemsida Press & Media. Rättigheterna till bilden finns hos dem. Design, framtagande av nyanser av M90 mönster moi.

 • Ronnie Hammar

  Dedicated documentary, visual digital cinematographer and photographer. Operates Digital and 35mm, 16mm, HD, Canon DSLR and Nikon DSLR.

  Instructor of courses in wilderness survival skills.
 • Ronnie Hammar
  email: Send mail

  +46 70 203 55 60

  Studentbacken 23
  115 57 Stockholm
  SWEDEN